Michelle Obama sprak tijdens een video-opname haar steun uit voor Joe Biden.
Volledig scherm
Michelle Obama sprak tijdens een video-opname haar steun uit voor Joe Biden. © Photo News

Michelle Obama haalt uit naar Trump op Democratische Conventie: “Hij is de verkeerde president”

De voormalige first lady Michelle Obama heeft tijdens de eerste dag van de Nationale Democratische Conventie uitgehaald naar president Donald Trump. Volgens de vrouw van oud-president Barack Obama toont Trump een "gebrek aan empathie" en is hij "de verkeerde president" voor Amerika.

35 reacties

  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Obama heeft zeker wat gedaan : hij heeft de wapenindustrie nog sterker gemaakt en sloot grote wapendeals met het Oosten. Trump is een uitzondering : hij heeft nog geen enkele oorlog gestart : een uitzondering bij Amerikaanse presidenten. Trump verlaagde eveneens de prijs van zeer vele geneesmiddelen. Ik zou hem dus zeker niet slecht noemen of Obama verheerlijken, dat is naiief
  • Ed Buun

    4 jaar geleden
    Hoe meer de elite tegen Trump is, hoe meer volk hij achter zich krijgt.
  • Sharon Debeul

    4 jaar geleden
    Obama heeft zogenaamd niets gedaan volgens sommige reageerders hier? Trump doet niet anders dan al wat Obama heeft verwezenlijkt, terug te draaien. Dus Obama heeft wel degelijk veel gedaan gekregen en dat ondanks alle tegenwerkingen vanuit het republikeinse kamp. Trump, die gaat liever gaan golfen...
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Ze zouden Trump ook moeten uitkappen op Mount Rushmore. Waar die 4 presidenten symbool staan voor de opkomst van de VS. Maar dan aan de achterkant. Waar ze plaats moeten voorzien voor de 4 presidenten die geleid zullen hebben tot de ondergang van de VS.
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    En wat heeft haar man gedaan voor dr Amerikanen . Zelfs de Afro Amerikanen zeiden dat hij voor hun niets gedaan heeft . Dus ik zou maar zwijgen als ik haar was .