Thorup stond gisteren gewoon op het veld
Volledig scherm
Thorup stond gisteren gewoon op het veld © Photo News

AA Gent nog niet uit de impasse: De Witte wil eerst nog gesprekken voeren met Thorup en bepalende spelers

AA GentAA Gent is nog niet uit de impasse. Na de 0 op 6 tegen STVV en Kortrijk kreeg Jess Thorup een bijzonder negatief rapport binnen het bestuur, maar gisterochtend leidde de Deen gewoon de training bij de Buffalo’s. Voorzitter De Witte wou niet tot een drastische ingreep overgaan, vooraleer hij nog gesprekken had gevoerd met Thorup zelf en een aantal belangrijke spelers.

8 reacties

  • Lucaz Keizer

    4 jaar geleden
    Hier staat toch weer veel zever en afgunst te lezen. Iedereen die het Belgische voetbal volgt, beseft dat David niet te houden was als buitenlandse clubs met geld gaan zwaaien. Dus, cashen was de enige mogelijkheid. En, die "sukkelaars" volgens sommige hebben dat prachtig gedaan. Er is ook goed bijgekocht, alleen pakt de mayonaise nog niet. Plasten is destijds bij Gent gestart als een sukkelaar, maar wel 1 van de sterkhouders geworden. Die komt wel terug.
  • Michael Theunissen

    4 jaar geleden
    35 miljoen cashen en dan de persoon ontslaan die daar voor gezorgd heeft. Hoe diep kan je vallen.
  • Pieterjan Labath

    4 jaar geleden
    Thorup weet zelf maar al te goed dat hij eruit ligt. Die wacht mooi op zijn ontslagbriefje en de bijhorende som op zijn rekening. De Witte en Louwagie kopen 10 spelers die bijna allemaal pure middelmaat zijn en verkopen de enige echte topper in de kern. Op voorhand verloren dus met dank aan de 2 kenners aan de top!
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Storck is niet vrij want hij zit bij DAC Slovakia als ik me niet vergis. Men zal gesprekken voeren met Vercauteren denk ik, tenzij hij liever van zijn pensioen wil genieten.
  • Yoran Bassez

    4 jaar geleden
    Thorup houden en een andere verdediger in de plaats van plastun. Het is toch wel duidelijk dat plastun veel blunders begaat.