Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Duitsland keurt Belgische steun aan Lufthansa-dochter Brussels Airlines goed

De staatssteun van de Belgische regering voor Lufthansa-dochter Brussels Airlines is goedgekeurd door het Economisch Stabilisatiefonds (WSF) van de Duitse staat. Dat heeft het Duitse ministerie van Financiën aangekondigd en het bericht wordt bevestigd bij Brussels Airlines.

2 reacties

  • Patrick Marinus

    4 jaar geleden
    Ja, dat dank je de donder dat ze dat goed vinden! Ik ben het er niet mee eens! Het is een buitenlands bedrijf, hoe je het ook draait of keert. Ondertussen komen al andere landen geld vragen aan België voor iets wat generaties geleden gebeurd is en , ongelooflijk maar waar, het wordt nog in overweging genomen ook. "Vraag en gij zult krijgen" weten ze nu over de hele wereld. De domme Vlaming? Die gaat werken voor de rest van de wereld en komt zelf geen stap vooruit.
  • Eric Kok

    4 jaar geleden
    Keurt steun goed hahaa, je zou wel gek zijn als je dit niet doet, voila burgers, die miljoenen Euro´s komen ook weer op onze rekening bovenop de gekke subsidies voor de bedrijven, dit kan er ook nog wel bij. Wij zullen moeten werken om deze door een niet-regering besliste subsidies te betalen tot we 105 jaar oud zijn. Mogen we onderhand nieuwe verkiezingen aub, dit land gaat kapot aan deze wereldvreemde regeringslijders.