Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © AP

OVERZICHT. In deze landen mogen Belgen niet meer binnen of moeten ze verplicht in quarantaine

Belgen die naar Zwitserland willen reizen, zullen vanaf donderdag ter plaatse tien dagen in quarantaine moeten. Niet alleen in Zwitserland, maar ook in andere Europese landen gelden strenge toegangsvoorwaarden. Meer nog, in sommige landen zijn Belgische reizigers zelfs niet langer welkom. Wij maakten een overzicht. 

14 reacties

  • Werner Dierckx

    4 jaar geleden
    De viroloog en de politiek hebben eindelijk hun zin gekregen , wij mogen straks nergens meer binnen . De centen blijven in eigen land . Antwerpen moet niet in Lockdown je mag er zelfs gaan terrassen. Lachwekkend en die politiekers gaan hier straks weer terug regeren .
  • Brigit Verbeek

    4 jaar geleden
    Alsof het er lekker aan toe gaat in de landen om ons heen!Het lijkt wel alsof je uit Antwerpen komt een melaatse bent terwijl er in Nederland het zelfde aantal of meer in bv Rotterdam al zijn maar daar kan alles niks ad hand hoor!
  • ivo simons

    4 jaar geleden
    Niettegenstaande alle zogezegde positieve berichten is er voor ons hier nog bijlange niet een lichtpuntje aan de coronatunnel.
  • Guy Delangen

    4 jaar geleden
    Is dit ook van toepassing voor mensen die België binnenkomen...ik denk het niet
  • Anton Van Zantvliet

    4 jaar geleden
    We kunnen nergens meer heen. België is het slechts scorend land van Europa. Zwitserland kreeg groen na politieke tussenkomst. België doet niks aan de tegenzet van de Zwitsers.