Lysiane Remy deed haar beklag bij RTL.
Volledig scherm
Lysiane Remy deed haar beklag bij RTL. © RTL

Coronatest te vroeg uitgevoerd: tientallen Belgen krijgen uur voor vertrek te horen dat ze niet naar Griekenland mogen vliegen

Tientallen Belgen die vandaag naar Griekenland wilden vertrekken, zijn van een kale reis teruggekeerd. Ze legden te vroeg een coronatest af, waardoor hen de toegang tot het vliegtuig geweigerd werd.

58 reacties

  • Cris Verwilligen

    4 jaar geleden
    Reis staat vast, land verandert regels. Hun goed recht, maar er moet wel een redelijk termijn zijn om een weekend te overbruggen of een snellere testing. En waarom zouden mensen niet mogen reizen? Het zit toch overal! Door heel deze toestand kan ik niet op reis, enkel nog tijd tussen kerst en Nieuwjaar. Enkel en alleen omdat ik moet zorgen dat de staat inkomsten heeft en ze de data bij elkaar laten komen, graag gedaan. Dus, mensen, wie wil reizen mag hoor, hou je niet tegen.
  • Guy Van Assche

    4 jaar geleden
    Kans is groot dan die mensen hun reis al is geboekt voor dat de coronacrisis was uitgebroken...dus stop aub met steeds het vermanend vingertje op te steken en te zeggen dat het hun eigen schuld is. En wat de belastingbetaler ermee heeft te maken, is voor mij een groot raadsel.
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Hadden die reizigers dan gedacht dat iedereen het niet zo nauw neemt met de voorschriften?
  • lu marissen

    4 jaar geleden
    Wat ga je daar toch zoeken wacht toch tot het virus verdwenen is
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Blijf in uw kot = niet naar zee, Ardennen, Limburg, etc. Vraag me af hoeveel van de criticasters in hun kot gebleven zijn. Ik ben zelf op vakantie geweest, voelde me er veel veiliger dan thuis en het was er veel kalmer, gezonde berglucht en mensen die de plaatselijke regels volgden. Geen Blankenberge toestanden.