EPA
Volledig scherm
© EPA

Recordaantal besmettingen in Spanje sinds einde lockdown - Franstalige minister-president: “Ik betreur de kakofonie van de gezondheidsexperten”

Het dagelijks aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft dalen. Dat blijkt uit cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal sterfgevallen is echter meer dan verdubbeld en ook het aantal ziekenhuisopnames gaat in stijgende lijn. Volg alle actuele ontwikkelingen rond het coronavirus hieronder live.

44 reacties

  • Guy Lenie

    4 jaar geleden
    Spanje: 3.715 besmettingen op 47.000.000 mensen. Ze zijn daar met uitroeien bedreigd!
  • PETER PERMENTIER

    4 jaar geleden
    De politiekers hebben de laatste 6 maanden bewezen wat ze kunnen en welke verantwoordelijkheid zin ze in zich.hebben, ze zijn allen met verlof en het land draait verder zonder politiekers, nu ja hoge woorden hebben ze wel, maar uiteindelijk heeft deze regering 8000 doden of oversterfte op hun CV staan en er is geen kat die er om mag kraaien, is dit omdat we terug de politieke cultuur hanteren van de jaren 1900 dan moest het volk ook slaafs en braaf zijn het lijkt wel een democratische dictatuur
  • Danny Clabots

    4 jaar geleden
    Boucher, het haantje... bescheidenheid is duidelijk zijn sterkste punt niet. Als het van de wijsheid en competenties van politici afhing, dan werkte contact tracing al deftig, dan waren er van in den beginne beschermingsmiddelen geweest, dan waren ergeren miljoenen over de balk gesmeten voorselectie maskers en tests. Kortom wie zo gefaald heeft zou beter in een hoekje kruipen, en nederig zijn.
  • Jan Rottiers

    4 jaar geleden
    Er is helemaal geen cacafonie schrijft MVR... Hoe noem je dat dan wel ?
  • Marijke BENOIT

    4 jaar geleden
    Wat lees ik: Iedere schooldag is een massaevenement. Nu dacht ik dat deze verboden waren. Marijke benoit