Peter Van de Veire
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van de Veire © VIER

Primeur in Vlaanderen: Peter Van de Veire krijgt contract bij VRT én SBS. “Waarom zou je mensen beperken in hun kansen?”

TVStraffe primeur in televisieland: Peter Van de Veire (48) is de eerste mediafiguur die erin slaagt twee contracten binnen te halen. Met onmiddellijke ingang wordt hij een vast tv-gezicht voor de SBS-zenders, terwijl hij voor de VRT exclusief radio zal blijven maken bij MNM. Een unieke deal, met bovendien de garantie dat de VRT een beroep mag blijven doen op zijn Eurosongdiensten.

8 reacties

  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Ze zouden hem bij de vrt beter laten vertrekken als presentator op tv stelt hij niks voor er zijn veel er betere , zou dit de reden zijn dat hij de slimste mens heeft gewonnen wand dat was toch niet zuiver op de graat
  • Renaat Moerman

    4 jaar geleden
    Ik heb een heel ingewikkelde job (software ontwerpen en schrijven). Het rad is ideaal en Peter doet dat goed : lekker inhoudloze TV met een kwinkslag ... slaap er goed van.
  • Luc Tossens

    4 jaar geleden
    Als je als zelfstandige werkt moet dat kunnen. Werk je met een contract met een zender dan wordt het moeilijk.
  • andre Van Meirvenne

    4 jaar geleden
    Als u zijn programma’s maar niks vind of hem niet kan uitstaan kan u nog altijd zappen. Ieder zijn goesting of niet soms?
  • Peter De Baets

    4 jaar geleden
    Ben geen fan. Komt geforceerd en fake over. Je ziet dat hij constant een soort typetje moet spelen dat ver weg staat van zijn eigen persoonlijkheid. In gewone interviews is hij heel anders, meer naturel en komt hij bij momenten zelfs intelligent over. Jammer dat mensen zo moeten doen enkel voor het geld.