Voormalig first lady Michelle Obama en president Donald Trump.
Volledig scherm
Voormalig first lady Michelle Obama en president Donald Trump. © EPA

Trump slaat hard terug na speech Michelle Obama: “Ze zaait verdeeldheid”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar voormalig first lady Michelle Obama. Die had maandag op de eerste dag van de Nationale Democratische Conventie geen spaander heel gelaten van zijn presidentschap. Ze noemde hem “de verkeerde president” voor Amerika.

78 reacties

  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Loekasjenko de laatste dictator in Europa , Trump de eerste in Noord Amerika.
  • Evan De Jongh

    4 jaar geleden
    Trump uit kritiek op China nochtans was Winnie The Pooh zijn beste vriend in het begin, hij ging Rocketman van Noord Korea aan banden leggen, ze gingen geen raketten meer kunnen maken of afschieten. Nog niet veel van gemerkt, China heeft Amerika niet nodig, Amerika China wel. Nu gaat hij de Canadezen belasten voor hun staal, maakt overal vrienden. Poetin is zijn grote voorbeeld, moest hij kunnen hij benoemde zichzelf ook president voor het leven.
  • lars vandenberge

    4 jaar geleden
    Grappig, Trump heeft nog nooit iets anders gedaan als verdeeldheid gezaaid en hij gaat nog eens benadrukken dat er meer coronadoden zijn dan Michelle zegt. Dat is niet hard terugslaan maar een belabberde infantiele poging tot commentaar.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Misschien geen oorlog door Trump maar wel de complete chaos, verdeeldheid, beledigingen, leugens en nog heel veel meer. Zeker geen stichtend voorbeeld. Trouwens hij heeft persoonlijk iets tegen Obama. Rascisme ?!?
  • Liesbeth Cuppens

    4 jaar geleden
    Typisch voor mensen die op het punt staan te verliezen is dat ze spijkers op laag water zoeken en elk woord van de tegenstander analyseren. Trump verwijt de Democraten dat ze hun toespraak eerder hebben opgenomen, maar misschien hebben de Democraten zich willen aanpassen aan de coronacrisis. Mogelijk wilden ze enkel voorkomen dat een grote groep mensen bij elkaar zou komen in een kleine ruimte. Zo'n positieve benadering kan men toch alleen maar loven en niet veroordelen?