Zeker bij het kopen van een bril heb je graag iemand die raad geeft. Opticien Jan Matthijs uit Gent zag de afgelopen weken veel mensen hun gsm nemen om iemand thuis raad te vragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeker bij het kopen van een bril heb je graag iemand die raad geeft. Opticien Jan Matthijs uit Gent zag de afgelopen weken veel mensen hun gsm nemen om iemand thuis raad te vragen. © Photo News

Alleen is maar alleen. Waarom shoppen met twee ons gelukkiger maakt

Alleen is maar alleen. Met twee is zoveel leuker. Ziehier de overtuiging waarom virologen en experts morgen beslissen ons weer te laten ‘funshoppen’. “Naar een pretpark ga je toch ook niet alleen?” De psychologie achter samen winkelen voor u uitgelegd.

10 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Wie gaat er anders de pakjes dragen. Alleen moet je dat zelf doen en kan je veel minder vlot en veel minder kopen. Uiteindelijk moet een mens zich dan gaan beperken tot het kopen van wat hij echt nodig heeft.
  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Er is een verschil tussen shoppen met gezin, bvb tienerkledij, kledij, kotinrichting, ... en funshoppen lijkt me. Met 5 vrienden winkels afschuimen uit verveling lijkt me niet aan te raden.
  • Marc breugelmans

    4 jaar geleden
    Als ik alleen ga winkelen doe ik minder op.Als de vrouw erbij is dan is het wat anders.
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Shoppen met twee,dat zijn er die veel tijd hebben.
  • Martina Bohr

    4 jaar geleden
    Ik koop al jaren weinig hier en nu helemaal niets meer, dat je niet met je partner mag winkelen heeft niets met onze veiligheid te maken dit is pure machtsvertoon dat mensen hier nog winkelen is mij een raadsel, mensen ga gezellig samen winkelen in Nederland, of online, hier zijn ze compleet de weg kwijt en gaan ze zelf tegen de grondwetten in.