Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke.
Volledig scherm
Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke. © Photo News

Minister Beke verdedigt Vlaamse contactopsporing en herhaalt oproep om te blijven meewerken

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) verdedigt de manier waarop de Vlaamse contactopsporing verloopt. Eind deze maand zal die nog sneller verlopen, want dan treedt de realtime gegevensverwerking in werking, waardoor het testresultaat meteen in de contactopsporing komt. Minister Beke benadrukt ook het belang van correcte informatie door te geven aan de contacttracers.

31 reacties

  • PETER PERMENTIER

    4 jaar geleden
    Een systeem van begin jaren 1900 in leven trachten te houden in 2020 dat is een utopie, terwijl eigenlijk 95% van de mensen hun voorkeuren en vegevens te grabbel gooien via aankoop kaarten, allerlei social site zoals facebook, instagram, tok tok e.a. ook je gedrag kan worden bepaald via je GSM en verschillende bezoeken en we schermen dan met onze privatie, wel wel wat een circus zijn onze regeringen van dit land.
  • Pat Debal

    4 jaar geleden
    Beke neem maar vlug ontslag ge hebt er in heel die Corona crisis niet anders gedaan dan geblunderd en ge schaamt u er nog niet voor
  • Louis Dedenker

    4 jaar geleden
    Het werkt al iets, alhoewel we in ons geval na een eerste contact niet meer terug gebeld werden, en 4 a 5 mensen voor één persoon die dan nog eens dezelfde vragen stellen is gelijk onze regering, too many people for the same job. Geloof Beke maar niet.
  • Erwin van Driessche

    4 jaar geleden
    Ach Beke, neem toch ontslag man! Je hebt gedurende de gehele Corona affaire nog niets anders gerealiseerd dan je eigen blunders te moeten verdedigen. Je politieke capaciteiten hebben zich gemanifesteerd in onkunde!
  • Gerd Van nieuwenhove

    4 jaar geleden
    Steek Beke toch in de groene milieubox .. Die hebben wij ook betaald en dient tot niets ! Moeten wij die kwakzalvers betalen ?