Jess Thorup is niet langer de trainer van AA Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Jess Thorup is niet langer de trainer van AA Gent. © Belga

“Hij had nooit 100% krediet”: onze AA Gent-watcher is niet verbaasd door ontslag Thorup

AA GentVanop afstand mag het al verbazen dat AA Gent na amper twee speeldagen Jess Thorup heeft ontslagen. Maar voor wie de interne keuken van de Buffalo’s een beetje kent, is dat geen verrassing. Rudy Nuyens, onze AA Gent-watcher, legt uit waarom.

3 reacties

  • pierre de smet

    4 jaar geleden
    Maar verleden seizoen toch tweede en misschien kampioen als corona niet had toegeslagen , want FCB was op de sukkel en nu nog . En eerlijk heb gejuicht toen ze dit weekend weer de mist ingingen .
  • oscar zwart

    4 jaar geleden
    Thorup is tenminste een innemende man en coach,Hij verliest de bekerfinale,nou en? het is in een finale altijd 50/50 ik wens hem een mooie nieuwe club toe.Boloni komt,ben geen liefhebber van zijn stijl maar heeft Antwerp weer smoel gegeven,dat lukte geen 1 trainer de 15 jaar ervoor.als dank voor zijn ontslag kon hij niet eens de finale met Antwerp meer meemaken,ik heb in de pers geen 1 persoon van Antwerp dank je wel laslo voor je prachtig werk,wat een schijnheiligheid hier in het .voetbal zeg.
  • Patrick Van Mieghem

    4 jaar geleden
    Best dat Louwagie af en toe een uitgaande transfer realiseert alleen al om ontslagvergoedingen te betalen voor trainers!