Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Mondmaskers verplicht op school vanaf 12 jaar: tips om je tiener te overtuigen er eentje te dragen (+ de mooiste exemplaren)

Vanaf 1 september moeten kinderen van 12 jaar en ouder verplicht een mondmasker dragen op school. En dat zal voor heel wat tieners wennen zijn. Wij delen alvast enkele tips zodat ze niet zonder mondkapje de deur uitgaan en selecteerden onze favorieten!

6 reacties

  • Hugo vanderoosbeek

    4 jaar geleden
    Als je de prijzen bekijkt, weet ge meteen waarover het gaat...
  • Juliette Francois

    4 jaar geleden
    Of gewoon oprecht zijn. We dragen een masker omdat het moet. En dat zal al minstens nog een schooljaar duren. Een wegwerpmasker voelt meestal wat comfortabeler aan dan stof. Ik moet het opzetten op het werk, in de winkel en dan ook nog eens op straat... Mooi of fashionable kan je zoiets moeilijk noemen. Comfort primeert want wennen doet het nooit.
  • pascal demarets

    4 jaar geleden
    Dus zal in het 6e studiejaar de helft een masker dragen, en de andere helft niet? Lijkt mij eenvoudiger om mondmasker pas te verplichten vanaf het eerste middelbaar.
  • christianne bruyland

    4 jaar geleden
    Hebben de ouders al eens nagerekend hoeveel maskers ze aan hun +12 jarigen moeten meegeven (4 u/ 4 u..) en wie dat gaat controleren om ze te vervangen?
  • WILMA ULRIX

    4 jaar geleden
    Hoezo hebben wij als ouders tips nodig om onze kinderen te overtuigen op school een mondmasker te dragen. Het is de verantwoordelijkheid van de schoolleiding en de leraren om daarop toe te zien. En overtuigen moeten de mensen doen, die een maatregel uitvaardigen: de federale regering dus.