Nmecha in het shirt van Anderlecht.
Volledig scherm
Nmecha in het shirt van Anderlecht. © rv

Daar is de beoogde spits: Anderlecht huurt Lukas Nmecha (21) van Manchester City

AnderlechtAnderlecht heeft een nieuwe spits beet. RSCA vond een akkoord met Manchester City over de huur van Lukas Nmecha. Paars-wit leent de Duitse jeugdinternational - net als Philippe Sandler vorig jaar - zonder aankoopoptie van de ex-club van Vincent Kompany.

23 reacties

  • Kevin Martens

    4 jaar geleden
    Bij Preston kwam hij in de Championship tot drie goals en acht assists in 41 matchen. Na z’n goed seizoen mocht hij zich gaan bewijzen in de Bundesliga... Na zo een goed seizoen? Hahaha
  • eddy ceulemans

    4 jaar geleden
    LEONARDO Nascimento Lopes de Souza , Braziliaan , 23 jaar , 1m80 , centrumspits , speelt in Japan bij Urawa Reds , moet 1,2 à 2 miljoen kosten. Jong En onmiddellijk inzetbaar . Bekijk gerust zijn statistieken. Anderlechtbestuur : koop hem nu voor het te laat is !
  • Mie Van Gestel

    4 jaar geleden
    En zal hij beter zijn als de jonge Verschueren?
  • David Coningx

    4 jaar geleden
    Frutos was ook geen goalgetter in Argentinië maar heeft hier in België toch zijn nut bewezen met zeer belangrijke goals.
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Is gewoon een gratis deal met city.. Is wel een snelle jongen en met aanvallend spel kan wel wat veranderen. Ik schat hem alleszins niet hoger in dan Dimata.. Afwachten..