Stany Crets over de coronamaatregel
Volledig scherm
Stany Crets over de coronamaatregel © YouTube

Stany Crets is zwaar teleurgesteld en schrijft open brief na Veiligheidsraad: “Wij vroegen respect en kregen 5 centiemen”

ShowbizzStany Crets (55) is niet te spreken over de uitkomst van de Nationale Veiligheidsraad. Concreet zullen vanaf september evenementen met 200 personen binnen weer kunnen doorgaan, in de buitenlucht gaat het om 400 personen. Crets had deze regels echter liever anders gezien: hij oppert voor limieten op basis van de capaciteit van een zaal en wil afstappen van absolute aantallen.

22 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    4 jaar geleden
    Dan ga je ander werk zoeken. Zoals zovelen. Jullie voelen je altijd iets specialer dan de rest. Iedereen heeft talenten. En iedereen is anderzijds ook gewoon. Er is nu eenmaal een pandemie. En nr voorstellingen komen veel mensen kijken. Deal ermee. Dat moet iedereen namelijk. Ok?
  • FREDDY THEUNIS

    4 jaar geleden
    Er komt toch geen kat kijken. Waarom dan al die onkosten er bij ? Wees realistisch kijk naar de winkels die zien ook geen volk.
  • De Cuyper Wim

    4 jaar geleden
    Ze krijgen een verdubbeling maar hadden liever een ander systeem gekregen. Het feit dat de burgemeester meer volk kan toelaten is toch ook goed, die kent tenminste de situatie van elke zaal in zijn gemeente. Kwestie van voor elke zaal een gesprekje te voeren en afspraken te maken met de gemeente en probleem opgelost. Of hadden zij gedacht om carte blanche te krijgen? Ze hebben opties gekregen, en als hij dat 5 centiem vind, wel Stany, wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.
  • Luc Gorrebeeck

    4 jaar geleden
    Er zal hopelijk een selectie van goede artiesten overblijven ! Er zijn er immers veel te veel, maar veel te weinig goede ! Iedereen is tegenwoordig artiest !
  • Luc Van Hauwermeiren

    4 jaar geleden
    Nu worden al die (zelfverklaarde)onmisbare artiesten eens tot hun ware proportie herleid.