Nmecha wordt de nieuwe spits Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Nmecha wordt de nieuwe spits Anderlecht. © RV

Anderlecht-aanwinst Nmecha is gewaarschuwd: RSCA en zijn spitsen, ‘t is een moeilijk huwelijk

AnderlechtDe spits van Anderlecht: ’t is een begrip. Lukas Nmecha (21) wordt de volgende ­asterisk in een illustere rij. Al is RSCA sinds de laatste landstitel vooral op zoek naar een échte goalgetter, getuige daarvan de (teleurstellende) transfers uit het verleden. 

7 reacties

  • Lucas De Weerdt

    4 jaar geleden
    De Weerdt Lucas Als het ne super spits was ,zou tem ni in BXL zitten
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Indien het gemakkelijk, goedkoop, en met garantie zou zijn om een goede scorende spits te halen dan waren ze goedkoop en liepen er in elke ploeg een veelvoud ervan rond. De realiteit is echter iets anders, iedereen 'hoopt' een goede spits te hebben aangeworven. Dit fenomeen is in alle competities en in alle landen en alle topclubs identiek. Er is nooit enige garantie dat de 'witte merel' net op uw grasperk landde. Deze heeft alvast metier, hopelijk lukt het hem!
  • jan boden

    4 jaar geleden
    De spitsen van Club Brugge doen het inderdaad veel beter : Rezaei, Okereke, Diagne en Krmencik stonden garant voor een perfect huwelijk.
  • Kato De Cock

    4 jaar geleden
    Een moeilijk huwelijk?? Club Brugge heeft het een pak moeilijker met hun spitsen... Maar door hun goede flanken (en scorend vermogen middenvelders) blijven die wel scoren.
  • jean pierre Tibermont

    4 jaar geleden
    Een goede spits word afgerekend op zijn scorend vermogen en dat bezit deze jongen zeker niet dus...afwachten of het weer geen scheet in een fles is ?