Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Slecht nieuws voor Barcelona? “Messi vertelde Koeman dat hij denkt aan een vertrek”

La LigaLionel Messi (33) heeft in een gesprek met kersvers Barcelona-coach Ronald Koeman laten blijken dat zijn toekomst bij Barça “onzeker” is. De Argentijn zou eerder willen vertrekken dan blijven. Dat meldt de Catalaanse radiozender RAC1.

21 reacties

  • Gerry Winckelmans

    4 jaar geleden
    Als fervent Barçasupporter zie ik het mogelijk vertrek vd beste speler ooit (!) als een oplossing voor de financial fairplay problemen. Moet minstens 250 miljoen opleveren. De laatste maanden was de goesting verdwenen bij Leo. Griezman, Dembélé, Coutinho en de jonkies mogen opstaan. Dit aangevuld met 4-5 toptransfers moet Barça kunnen "reanimeren...
  • Kurt Neyens

    4 jaar geleden
    Ik hoop eigenlijk dat hij vertrekt, dan kunnen ze eindelijk beginnen bouwen aan een ploeg.
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Cijfers en feiten liegen nooit. Messi en C.Ronaldo zijn de grootste en beste voetballers ooit. Presteren al 13 jaar op het allerhoogste niveau, en nog steeds. Geen enkele andere oud of huidige voetballers komen daar in de buurt. Vraag iedere topvoetballer wie zij de beste voetballer die ze ooit meegemaakt hebben, dan vallen de namen Messi en C.Ronaldo als eerste.
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Een kapitein verlaat het zinkend schip niet als eerste. Messi... Hij zal wel nooit een Maradona worden.
  • Nico Stroobant

    4 jaar geleden
    Ongelooflijk hoe bepaalde "voetbalkenners" hun ongezouten mening geven over de beste voetballer aller tijden... zelf zonder aanvoer van iniesta en xavi bleef hij het voetbal in la primera division bepalen... strafschopjes en binnentikkertjes... ik denk dat hij meer dan dit alleen deed... assistenkoning was hij trouwens ook... graag respect voor de man die menig voetbalavonden opluisterde met fantastisch voetbal!
  1. “Als ik morgen Leekens zie, eten we samen een hamburger”:  Eden Hazard blikt in eerlijk interview terug op z‘n carrière en levensstijl
    103

    “Als ik morgen Leekens zie, eten we samen een hamburger”: Eden Hazard blikt in eerlijk interview terug op z‘n carrière en levens­stijl

    In het profvoetbal zien ze hem niet meer terug. In zijn ideale wereld woont Eden Hazard morgen ergens in de bergen, met een kudde schapen, ver weg van alle aandacht. In een eerlijk interview met France Football blikt hij nog een laatste keer terug op zijn carrière, op zijn exploten, op zijn leven aan de top, zestien jaar lang. Over hoe hij eerst zijn plaats verloor, daarna zijn vertrouwen en uiteindelijk het verlangen: “Soms is het laatste hoofdstuk van een boek waardeloos, maar is het toch een bestseller.”
  2. Rodrygo schiet Real Madrid met 2 goals weer wat comfortabeler naar de leiding

    Rodrygo schiet Real Madrid met 2 goals weer wat comfortabe­ler naar de leiding

    Het ging niet van harte, maar Real Madrid heeft de drie punten thuis gehouden tegen een stug Athletic Bilbao. Rodrygo trapte de Koninklijke al snel op voorsprong met een knappe plaatsbal in de verste hoek. Veel soeps was het verder niet voor rust, en ook na rust had Real moeite met Bilbao, het nummer vier in La Liga. 't Was opnieuw de Braziliaan die zijn team op weg zette naar de zege door op de counter 2-0 te maken. Real Madrid behoudt zo een kloof van acht punten op eerste achtervolger Barcelona. De laatste en enige competitienederlaag van Real dateert al van september 2023.