President Donald Trump tijdens zijn bezoek aan Old Forge in de staat Pennsylvania. (20/08/2020)
Volledig scherm
President Donald Trump tijdens zijn bezoek aan Old Forge in de staat Pennsylvania. (20/08/2020) © EPA

Trump schildert Biden af als "ergste nachtmerrie" van Amerikanen

Een verkiezingsoverwinning van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden zou "de ergste nachtmerrie" van de Amerikanen zijn. Dat heeft zijn rivaal, huidig president Donald Trump, donderdag verklaard.

21 reacties

  • Dre Verhaert

    4 jaar geleden
    Trump en Banning werkten actief aan verdeeldheid binnen de EU, met de bedoeling ons economisch blok op te breken om de VS op wereldvlak sterker te maken en zijn daar zelfs gedeeltelijk in geslaagd. Zie de korte vrijage tussen Trump en Johnson, die de Britten nu zuur opbreekt. Door Trump en zijn polarisatie staat de VS momenteel dichter bij een uiteenval dan de EU. Hoe ironisch is dat?
  • Kees Huls

    4 jaar geleden
    Nog niets gehoord over zijn partijprogramma. Zal wel hetzelfde zijn als in 2016 want daar is nog weinig van terechtgekomen.
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Maar jongens toch, focus eens op je land, op je onderdanen, op je beleid. Zijn campagne bestaat erin zoveel mogelijk bagger op andermans kop te kappen en zichzelf te bewieroken. En liegen. En manipuleren. Fraaie president. Hoeveel kemels heeft hij al geschoten? Dat wordt door de achterban liefdevol onder de mat geveegd. Van charisma of sterk staatsmanschap kan je hem nochtans niet beschuldigen. Het zal die opruiende, simplistische en populistische taal zijn waar velen voor vallen.
  • Jurgen Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    Kinderen zeggen vaak "Al wat je zegt ben je zelf". Awel Donald...ahum...
  • lars vandenberge

    4 jaar geleden
    Buiten zichzelf de hoogte in prijzen is Trump ook goed in schelden. Dat zijn zijn enige kwaliteiten, alhoewel kwaliteiten?