Zicht vanuit een van de realistisch weergegeven cockpits in Flight Simulator.
Volledig scherm
Zicht vanuit een van de realistisch weergegeven cockpits in Flight Simulator. © Microsoft

GAMEREVIEW ‘Microsoft Flight Simulator’: vooral voor wie vliegen bloedernstig neemt

Microsoft Flight Simulator is een visueel en technologisch wonder. Verwacht er alleen niet de gedreven pret in aan te treffen die je normaal gezien in een videogame zoekt: voor niet-vluchtsimulatorfreaks (want die bestaan!) is het hoogstens een rustgevende bezigheid.

4 reacties

  • Marc De Smet

    4 jaar geleden
    Gemengde gevoelens. Vliegen is heel goed. Maar de landschappen zijn helemaal niet realistisch. Waar ik woon (Sanur, Bali) staat 1 enkel hoog gebouw. Als ik er met de flight simulator vlieg staat het vol hoge gebouwen. Ook grote oppervlakten die in het echt groen (rijstvelden) zijn, staan in de simulator vol gebouwen. Spijtig.
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    kevin lodewyck : Inderdaad, 91 gigabyte download. Die 500 mb is waarschijnlijk de pré download die je in de MS-store moet binnenhalen. Een prachtige simulator, ik ben weer een tijdje zoet.
  • Jos Denis

    4 jaar geleden
    Excuseer, maar voorlopig is het een game, leuk voor wie van eyecandy houdt, maar niet voor wie ernstig met luchtvaart is begaan. Die mensen vind je op x-plane en P3D. Bovendien is het spel voortijdig op de markt gegooid en vertoont het veel tekortkomingen en bugs. Aangenaam voor laagvliegers dus maar voorlopig geen hoogvlieger.
  • kevin lodewyck

    4 jaar geleden
    Hoezo 500MB? Bij het installeren gisteren heb ik 91GB moeten downloaden en installeren. Maar was wel de moeite waard!