Roel Vanderstukken en z'n echtgenote Anne-Sophie Balsing
Volledig scherm
PREMIUM
Roel Vanderstukken en z'n echtgenote Anne-Sophie Balsing © Kristof Ghyselinck

Roel Vanderstukken en zijn Anne-Sophie vieren 10 jaar huwelijk: “Ik twijfelde eerst of ik iets met haar wilde beginnen, want ik zat nog in een relatie”

Showbizz“We zijn nog altijd niet op huwelijksreis geweest.” Dubbel feest bij Roel Vanderstukken (43). Vanaf maandag starten de uitzendingen van ‘Familie’ weer, maar veel belangrijker: de acteur viert zijn tiende huwelijksverjaardag met Anne-Sophie Balsing (42). In een zeldzaam dubbelgesprek praten ze openlijk over de start van hun relatie, hun kleine kantjes, de prille acteercarrière van zoon Toots en de financiële put die corona graaft. “Ik ken collega’s die uit hun huis gezet worden.”

0 reacties

  1. Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”
    PREMIUM
    Royalty

    Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”

    Meghan Markle (42) is goed op weg om het te maken in de VS, nu ze haar nieuwe lifestylemerk gelanceerd heeft. Intussen heeft ook haar echtgenoot, de Britse prins Harry (39), de Verenigde Staten omarmd. Op nieuwe officiële papieren staat te lezen dat de VS nu officieel zijn thuisland is. Maar wat betekent dat voor zijn koninklijke status? En wat spookt hij daar eigenlijk uit? Heeft hij wel iets om op terug te vallen, of moet hij het hebben van Meghans inkomsten?
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”