Voor de verkiezingen van 2018  (midterm elections) had Facebook een 'war room' opgezet om eventuele inmenging te monitoren.
Volledig scherm
Voor de verkiezingen van 2018 (midterm elections) had Facebook een 'war room' opgezet om eventuele inmenging te monitoren. © EPA

Facebook onderzoekt nu al maatregelen als Trump verkiezingsuitslag zou verwerpen

Het is niet ondenkbaar dat Donald Trump zich niet zomaar zal neerleggen bij de uitslag van de presidentsverkiezingen als niet hij, maar Joe Biden verkozen zou worden. Facebook vreest dat Trump zijn ongenoegen dan ook op Facebook zal ventileren. De sociaalnetwerksite bekijkt daarom nu al hoe het in dat geval het best kan reageren.

6 reacties

  • Stefaan Baert

    4 jaar geleden
    Niet nodig. Trump wordt herkozen. Het is nu eenmaal zo.
  • Marc Haaren

    4 jaar geleden
    Ze zouden dat beter voorzien voor de democraten
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Vrije meningsuiting ... zeer moeilijke denkoefening. Ik lees ook graag fake news om te weten hoe ver de leugens en de manipulaties en de indoctrinatie kunnen gaan. Misschien die berichten wel toelaten maar met een merkteken, zodat iedereen verwittigd is ?
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    De wereld mag zich warm aantrekken, of Trump nu verslagen word of wint [God bewaar!]. Alleen het feit dat ieder volwassen Amerikaan vrij wapen en munitie mag kopen.
  • Ward Berden

    4 jaar geleden
    "Facebook draagt vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel "? Dat hebben we gezien met zwarte Piet. Zo lang je mening maar dezelfde is als de hunne zeker?