.
Volledig scherm
. © Club Brugge

Club Brugge ontvouwt spectaculaire bouwplannen: “Dit wordt het mooiste stadion in België, misschien zelfs in Europa”

Club BruggeClub Brugge heeft vandaag de (bijna) definitieve bouwplannen voorgesteld, mét de bedoeling in het seizoen 2022-2023 in de nieuwe tempel van start te gaan. Blauw-zwart trekt ongeveer 100 miljoen euro uit voor de nieuwe voetbaltempel, die naar eigen zeggen beantwoordt aan de noden van de buurtbewoners én de fans van blauw-zwart tegelijk de ultieme voetbalbeleving schenkt: “Het was een enorme uitdaging om dit project optimaal te integreren in Sint-Andries”, aldus voorzitter Bart Verhaeghe.

95 reacties

  • ledure marc

    4 jaar geleden
    2 Straten Gino En ten tweede Er zijn genoeg betaalparkings waar de bewoners geen last van hebben. En als u kijkt !! Als Club thuis speelt Van die twee straten gangen er 3/4 van die huizen de vlag uit van Club Brugge.
  • Guy Bevers

    4 jaar geleden
    Als ze zo verder blijven doen zal dit het mooiste stadion in 2de klasse worden.
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Natuurlijk mag Club een nieuw stadion hebben, net zoals alle andere clubs. Maar bouw dat dan buiten het centrum, aan autowegen met eigen parkeertoren. Breek het oude dan af dat eigendom is van de stad Brugge en leg daar een sociale woonwijk met park aan. Dat is toekomstvisie, nu is het onverantwoord om hier een milieuvergunning voor te geven.
  • Gino Maeckelbergh

    4 jaar geleden
    Is het een stadion of een parkeerplaats voor 3000 auto's? Rondom de site zijn er 3 straten. De leopold 3 laan, de doornstraat en de lange molenstraat. Stel 3000 auto'S in 2uur is 1500 in 1 uur gedeeld Door 3 straten is 500 auto'S per uur is 8 per minuut. Denk niet dat dit leefbaar is. Ik ben een bewoner van 1 van deze 3 straten.
  • Peeters Wendy

    4 jaar geleden
    Eindelijk eens een eigen stadion, niet veel clubs hebben zo lang moeten wachten als Brugge. Jaren bijna gratis gespeeld in stadion van de stad.