Betty Marchal, moeder van An (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Betty Marchal, moeder van An (rechts). © Karolien Coenen, Benoit De Freine

Vandaag 25 jaar geleden verdween An Marchal: "Door wat er met haar gebeurd is, weet ik van vroeger niet veel meer”

Vandaag exact 25 jaar geleden, in de nacht van 22 op 23 augustus 1995, werden An Marchal (17) en Eefje Lambrecks (19) ontvoerd en later vermoord door Marc Dutroux. "Verdriet slijt, maar gaat nooit echt voorbij", zegt moeder Betty Kolb (68). "Mijn man Paul en ik beleven het verlies heel verschillend en dat maakt het er niet makkelijker op." 

13 reacties

  • irene van impe

    4 jaar geleden
    Dat monster mag nooit meer vrij! Een schande dat die advokaat durft vragen hem vrij te laten. Een schande dat Martin bij de "Batonnier" inwoont en Lellièvre op vrije voeten rondloopt : na het martelen van die arme kinderen!
  • MARC POELMAN

    4 jaar geleden
    Natuurlijk mag dat monster nooit meer vrijkomen. Het is trouwens ook een schande dat zijn trawanten Martin en Lelièvre op vrije voeten zijn. Diegenen die hun handtekening onder deze vrijlating gezet hebben mogen voor mijn part geen geruste minuut meer kennen.
  • annie staes

    4 jaar geleden
    Staes Annie Na 25 jaar nog niet vergeten, begrijp héél goed het verdriet dat nooit eindigt ! Niet gepaste opmerking vd politie zindert nog altijd na, liefdevolle ouders kennen hun kinderen door en door ! Ik hoop dat de ouders op de hoogte blijven wat betreft de vervroegde vrijlating het gerecht houdt geen rekening met gevoelens !
  • Marcelle Vandersmissen

    4 jaar geleden
    Dat monster mag nooit meer vrijkomen tot aan zijn dood moet hij vast zitten als ze hem vrij laten binnen de week moord hij opnieuw
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Ik kan het niet juist inschatten wat deze ouders moeten doorstaan hebben en nog doorstaan.Men praat er nu over om Dutroux vrij te laten,deze zaak ligt in België zo gevoelig dat deze zuivere psychopaat nooit nog vrij rond mag lopen.Wie zijn handtekening zet voor zijn vrijlating wens ik heel veel slapeloze nachten toe!