Evenepoel gaat revalideren bij Lieven Maesschalck.
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel gaat revalideren bij Lieven Maesschalck. © RV/Belga

Remco Evenepoel gaat revalideren bij Lieven Maesschalck

WielrennenExact één week na zijn spectaculaire ravijnduik in de Ronde van Lombardije stelt Remco Evenepoel (20) het relatief goed. “Stiekem hopen we dat hij dit weekend naar huis mag”, aldus vader Patrick. Fysiotherapeut Lieven Maesschalck, topper in zijn vak, zal zich ontfermen over Evenepoels revalidatie.

4 reacties

  • adri zuiderwijk

    4 jaar geleden
    Onderlichaam rust geven maar met krukken kan je ook intensief trainen om de conditie vast te houden,;ook schouders doen hun werk in de bergen, goede revalidatie gewenst!
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Waarom alles zo haastig plots ? Een vuelta plan in het achterhoofd ? Het zou me geenszins verbazen. Als hij drie weken voluit kan trainen, heeft hij voldoende basis daarvoor. Misschien niet om te winnen, maar wel om ervaring op te doen. Maar slechts zes weken van val tot terug voluit gaan is niet echt veel.
  • willy van dijck

    4 jaar geleden
    Een week geleden moest hij 2 maand plat liggen, nu loopt hij al met krukken en binnen enkele dagen mag hij al naar huis. Ik vind het fantastisch voor Remco dat het goed verloopt maar graag wat meer duidelijkheid aub.
  • Guido Swerts

    4 jaar geleden
    Rustig papa Patrick,niet te haastig aub?