Zo ziet het er onder meet uit op de bovenverdieping van Acanthus
Volledig scherm
Zo ziet het er onder meet uit op de bovenverdieping van Acanthus © Henk Deleu

Grootste parenclub van Benelux Acanthus weer open: “Experten kunnen dit niet uitleggen, waarschijnlijk te weinig terreinervaring”

In Harelbeke heeft de grootste parenclub van de Benelux de deuren weer geopend. Vijf maanden lang was Acanthus dicht, na de uitbraak van de coronapandemie. Een hele reeks maatregelen moet het virus buiten houden. Maar terwijl beneden de strenge regels van de horeca gelden, zijn boven de regels van de seksindustrie van kracht en hoef je geen afstand te houden of mondmaskers te dragen. “De experten kunnen dit niet uitleggen, waarschijnlijk wegens te weinig terreinervaring”, klinkt het schamper bij viroloog Marc Van Ranst op Twitter.

6 reacties

  • Wim Salomon

    4 jaar geleden
    Waarschijnlijk zijn veel politiekers daar klant, anders kan dit niet uitgelegd worden.
  • Marie-Claire Vandekerckhove

    4 jaar geleden
    En ik mag mijn oude moeder maar op afstand zien en dat 30 minuten per week.Maar met 100 de beest uithangen mag wel.De mensen zouden beter wat meer gevoel in hun hart hebben in plaats van in hun broek
  • Serge de doncker

    4 jaar geleden
    Helemaal gelijk die man, het leven en de sex moet doorgaan niet "a la" virologen gedoe
  • eddy nijs

    4 jaar geleden
    Ah ge moogt buiten uwen bubbel niet knuffelen maar vogelen wel, logische Belgische beslissing zeker? En die worden daarvoor betaalt om dat te beslissen? Tja niet geslaagd in lagere school zeker.
  • sara hanssens

    4 jaar geleden
    Blijkbaar vinden mensen het belangrijker om sex te hebben met elkaar en vinden ze het niet erg om het corona virus op te lopen.