De Staat. Lowlands 2019.
Volledig scherm
De Staat. Lowlands 2019. © ANP Kippa

Digitale Lowlands gretig omarmd: “Er worden compleet nieuwe edities geconstrueerd”

FestivalsOp het terrein in Biddinghuizen blijft het dit weekend stil, maar Lowlands laat samen met 3voor12 en NPO 3FM wel van zich horen via het online platform Lowlands free:united, waar alle optredens, interviews en streams van de 28ste editie te vinden zijn. Vandaag worden onder meer oude optredens van Imagine Dragons, Stromae, The National, Editors en De Staat gestreamd. De beleving is er niet minder om bij de ‘Lowlanders’, blijkt uit de vele berichten op social media. 

0 reacties

  1. Pannenkoeken bakken met Netsky en een hoogzwangere (en te late) Katy Perry: wij feestten mee tijdens virtueel Tomorrowland
    PREMIUM
    Festivals

    Pannenkoe­ken bakken met Netsky en een hoogzwange­re (en te late) Katy Perry: wij feestten mee tijdens virtueel Tomorrow­land

    Geen mensenzee in De Schorre, maar digitaal toch samen genieten van de magie. Zo voelde Tomorrowland Around the World. Verspreid over de hele wereld zaten één miljoen 'people of tomorrow' gekluisterd aan hun scherm, elk in hun eigen kot. Een succes volgens de organisatie, die al hint naar een vervolg van deze virtuele editie. De feeërieke sfeer voorzag Tomorrowland, de drank en de bezwete danslijven haalde onze reporter Jolien Boeckx zelf in huis. “Zelfs in tijden zonder feestjes en festivals kan Tomorrowland nog verrassend uit de hoek komen. Ook al kwam Katy Perry dan te laat.”
  2. PORTRET. AC/DC komt naar België: na 50 jaar misschien zelfs populairder dan toen ze nog hits scoorden
    PREMIUM
    20

    PORTRET. AC/DC komt naar België: na 50 jaar misschien zelfs populair­der dan toen ze nog hits scoorden

    AC/DC treedt nog eens op in ons land, voor het eerst in zes jaar. En deze keer is zanger Brian Johnson er wel bij. De ‘Power Up’-tournee brengt de Australische rockers op 9 augustus naar het festivalterrein in Dessel. Wie erbij wil zijn, zal snel moeten zijn, ook al kost een ticket 160 euro. Want populair, dat is de band na vijftig jaar nog altijd. Misschien zelfs meer dan toen ze nog hits scoorden.