Photo News
Volledig scherm
© Photo News

China gaat coronavaccin uit insectencellen testen op mensen

China heeft ingestemd met het op mensen testen van een coronavaccin dat is ontwikkeld met behulp van insectencellen. Dat hebben de autoriteiten in de stad Chengdu zaterdag bekendgemaakt.

7 reacties

  • Heidi Schroyen

    4 jaar geleden
    Als het kan,gelieve de buxusmot te gebruiken,die vreten mijn tuin kaal.
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Iedereen gaat er nu al van uit dat een spoedige vaccinatie de magic silver bullet zal zijn, en zo covid-19 snel zal uitroeien. Niemand die echter weet hoe dit experiment op termijn zal evolueren.
  • Guy Snoeckx

    4 jaar geleden
    Het klopt dat dit vaccin er schijnbaar snel komt. Maar er zit nu wel ook een grote groep wetenschappers achter die rond de klok werken. Toegegeven, de lange-termijn effecten kan men nooit versneld leren. Dat is jaren afwachten. Al denk ik wel dat we toch ook een beetje vertrouwen in de wetenschap mogen hebben, het zijn niet de eerste de besten die hier aan werken. Ik denk dat het vaccin net als alle andere medicatie moet beschouwd worden, van sommigen worden dagelijks nog neveneffecten ontdekt.
  • Mark pauwels

    4 jaar geleden
    hoe lang bestaat dit virus ? na amper 6 maanden zijn er al tientallen vaccins ontwikkeld , normaal duurt dit 10 jaar - zoveel stappen worden overgeslagen voor een virus waar de meerderheid van de mensen niets van voelt - we worden bedrogen !
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    De wereld is verworden tot één groot experiment..