Themabeeld 

Vier verdachten opgepakt na steekpartij in Mortsel, slachtoffer zwaargewond

Mortsel -

Een 30-jarige man is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij in Mortsel. Dat gebeurde in de Voorspoedlei. De aanleiding van de steekpartij is nog onduidelijk, maar de politie kon vrijdag wel vier verdachten oppakken.

Het incident gebeurde vrijdagavond na 21 uur. “Bij een schermutseling is een 30-jarige man zwaargewond geraakt in de Voorspoedlei in Mortsel”, bevestigt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket. “Het slachtoffer woont ook in de straat.”

Over de aanleiding van het incident wil het parket nog niet uitweiden. “Er zijn wel vier verdachten opgepakt. Hun betrokkenheid wordt verder onderzocht”, klinkt het.

Er vonden dit weekend nog enkele steekpartijen plaats in en rond Antwerpen. Vrijdagavond ontaardde een dispuut tussen twee broers in de Limburgstraat op het Kiel. Zaterdagmiddag pakte de Antwerpse politie dan weer een verdachte op die op klaarlichte dag een 45-jarige man neerstak op het Antwerpse Zuid. In Schoten ten slotte raakte een man vrijdagnacht levensgevaarlijk gewond na een steekpartij.

 jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER