Anouk Mertens (46).
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk Mertens (46).

Anouk Mertens, 'mevrouw Carl Huybrechts', kaapt met Eleven Sports de voetbalrechten weg: "Thuis praten we nooit over sport op tv"

Anouk Mertens was 23 en had nog maar net haar diploma TEW op zak toen ze op een feestje Carl Huybrechts leerde kennen. Voetbal en televisie zouden vanaf die dag twee rode draden in haar leven worden. Met Eleven Sports, het multinationale mediabedrijf waarvan ze chief operating officer is, kaapte ze onlangs zelfs de rechten op de Belgische competitie weg. "Thuis praten we nooit over sport op tv. Dat zou al snel tot hoogoplopende discussies leiden."

6 reacties

  • Guy Custers

    4 jaar geleden
    Zelfs bieden niet, Remus, een handtekening of twee en dat is dan dat!
  • martin govaert

    4 jaar geleden
    Veel zakendoen is daar niet aan , je biedt gewoon meer dan de rest . Hoe de voetballiefhebber nadien het voetbal beleeft is bijzaak.
  • Nestor simons

    4 jaar geleden
    Hoeveel jobs heeft ze weg genoemen van mensen die wisten wat ze deden , Terwijl ze bij eleven niet weten waar ze mee bezig zijn zeer oud materiaal met twee camera's waar er zeker zes nodig zijn en ja de kwaliteit zullen we maar over zwijgen .Zeker was dit enkel en allen om geld te doen en niks meer . En geloof me ik weet waar ik ver spreek
  • Pieter Lammes

    4 jaar geleden
    Belgisch voetbal op Eleven is niet te bekijken, zo slecht, is weeral meer om geld te doen dan voor de sport. Het was goed op Playsport nu een grote nul. Ik kijk niet meer. Hopelijk gaat het tegen dat de "Premier League en LaLiga begint heel wat beter anders vliegt Telenet bij mij buiten.
  • Florent Marien

    4 jaar geleden
    Mevrouw, Heb de eerste uitzendingen van Eleven bekeken en geloof me, er is nog veel, veel, veel werk aan de winkel!!