De wachttijden liepen op tot meer dan 12 uur.
Volledig scherm
De wachttijden liepen op tot meer dan 12 uur. © AFP

Meer dan 12 uur aanschuiven aan Sloveens-Oostenrijkse grens door verstrengde grenscontroles

Verstrengde grenscontroles in Oostenrijk hebben geleid tot kilometerslange files aan de Karawankentunnel, op de grens tussen Slovenië en Oostenrijk. De wachttijd voor autobestuurders liep op tot meer dan twaalf uur, zo bericht de Oostenrijkse omroep ORF.

9 reacties

  • Dina Jacobs

    4 jaar geleden
    Vrijdag vertrokken naar Kroatië hebben geen file gehad aan de tunnel konden mooi doorrijden en hier in Kroatië niks van Corona iedereen houd zich mooi An de regels aldus mensen geloof niet alles wat er geschreven word.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Groot gelijk dat ze streng controleren. Wie het daar niet voor over heeft kan ook thuisblijven :-) Niemand is verplicht om daar te gaan aanschuiven .
  • Alan Janssen

    4 jaar geleden
    En als je pech hebt sta je dus in de tunnel stil... vorig jaar gehad daar.. vraag me af of dat veilig en gezond is. @Fons de cijfers stijgen omdat we hier in België ons niet aan de regels houden, je m'en fous.. en Brussel voorop. Niks met vakantie te maken.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    4 jaar geleden
    Waarom kunnen de mensen voor een keer niet in eigen land blijven. Is dat dan echt zo moeilijk ? Gelukkig zijn de temperaturen intussen gezakt, anders konden ze nog gratis gestoofd worden ook.
  • Helga Geuens

    4 jaar geleden
    Dan terug op t werk"goei vakantie gehad"De hele week staan ze in de file,gaan ze daar ook nog filerijden..