Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
0
EINDE
1
Beerschot BEE
  • Raphael Holzhauser Goal 28'

Club blijft op de dool: titelhouder verliest ook van Beerschot, dat met perfect rapport mee aan de leiding blijft

Jupiler Pro LeagueVerrassing op Jan Breydel, waar de kampioen van 1B die van 1A klopte. Het was de onvermijdelijke Raphael Holzhauser die een uitgekookt Beerschot de zege bezorgde tegen een matig Club Brugge. Zo blijft Beerschot (negen op negen als debutant!) op wolkjes lopen, terwijl Club op zoek is naar de uitweg uit het sukkelstraatje.

49 reacties

  • Karl Debaene

    4 jaar geleden
    Moet je voor zo'n geklungel een nieuw stadion zetten? Je zou als supporter stilaan gelukkig worden dat je er niet mag bij zijn. Of is de 12de man dan de auteur van het betere spel?
  • William De plecker

    4 jaar geleden
    De kaakslag van de spelers van Club aan hun bijzonder trouwe supporters zit in hun eigen Credo: no Sweat, no Glory! Enkel als het regent worden de truitjes van de vedetten (vooral in het mondaine Knokke) nog eens nat! Erg.
  • Albert Grisar

    4 jaar geleden
    Zelfs het Brugge van vorig jaar had dit Beerschot geklopt. Eindelijk heeft Antwerpen weer een club in 1ste.
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Ons kampioenen elftal staat met beide voetjes op de grond ... Dit is nogmaals het bewijs dat "de groten" uit ons voetbal niet zoveel voorstellen!
  • Luc Neyt

    4 jaar geleden
    Mssch durven de arbiters nu ook eens beslissingen nemen tegen klup zonder op het gekende (whoooeeeee) geluid getrakteerd te worden.