BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
1
EINDE
1
Excel Moeskroen MOU
  • 63' Goal Nany Dimata
  • Harlem Gnohéré Goal 90'+3'

Domper op debuut van Kompany: Anderlecht verspeelt zege tegen 10 spelers in blessuretijd

Jupiler Pro LeagueFlashback naar begin vorig seizoen onder Kompany I. Anderlecht voetbalde best aardig tegen een tienkoppig Moeskroen, maar creëerde veel te weinig om een autoritaire zege te boeken. Het had een strafschop van Dimata nodig om op voorsprong te komen, maar Gnohéré verpestte het debuut van Kompany in blessuretijd met een rake kopbal. Paars-wit mocht zich bovendien gelukkig prijzen dat ref en VAR een aanslag van Trebel onbegrijpelijk door de vingers zagen.

54 reacties

  • Karl Debaene

    4 jaar geleden
    Misschien een kleiner doen plaatsen voor de topclubs? Zien die pippo's in dat busje dan een andere sport misschien?
  • Andre Wouters

    4 jaar geleden
    Als er nu ene voetballer is die alles weet van blessures, is het toch wel kompany zeker, hij is diegene die zelfs er rijk van geworden is van op de blessurebank te zitten.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Ik betwijfel dat het zuiver rood was want als je de fase rustig bekijkt dan schrijft Trebel met de voet op de grond tegen de enkel van de moeskroen speler en springt er niet naar toe. Nu zullen de rsca haters mij wel voetbal onbenul noemen. Maar ik vraag me dan af of deze mensen ook zo zouden reageren als het omgekeerd was aangezien ze de 2 gele kaarten en de penalty al onterecht vonden.
  • eddy terres

    4 jaar geleden
    .Anders camera's met geluidopname in dat busje.Zou echt die commentaren op zo een moment eens willen horen .Tenzij ze echt liggen slapen .
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Gino & Co hebben duidelijk de match gezien.. Not.. of gewoon een calimero, die beter voor eigen deur vegen. RSCA was onvoldoende snedig, verdiende meer dan de zege, maar wat van Moeskroen. Djeeez, tweede klasse waardig.