Guy Verhofstadt in 2003.
Volledig scherm
PREMIUM
Guy Verhofstadt in 2003. © Belga

Slangen op maandag. “Het lijkt alsof de geest van Verhofstadt, die twintig jaar geleden voor paars-groen koos, terug door de Wetstraat waart”

Noël Slangen overschouwt in zijn gastcolumn de politieke week.

41 reacties

  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Een enorm belangrijkste pijler in een economie is de energievoorziening. Die werd domweg onder PAARS onder de prijs verkocht aan de Fransozen. De liberalisering zou volgens Verhofstadt zonder twijfel een zeer gunstig effect hebben op de evolutie van de energieprijzen..
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Partijen 7, 9 en 10 in de pikorde gaan Vlaanderen vertegenwoordigen. Men blijft dus stoïcijns doof voor het signaal van de kiezer.
  • Raoul Rouma

    4 jaar geleden
    Ja toen heeft de heer Verhofstadt alles verkocht wat verkocht kon worden. Nu kunnen ze nog enkel hun ziel verkopen maar gezien de reputatie zal dat niet veel opbrengen. En met Groen erbij zullen we onze poen ook nog kwijtspelen. Zware tijden met lichte leiders.
  • Marcel Willems

    4 jaar geleden
    denken de mensen nu dat VB enNVA in1924 zoveel meer stemmen zullen halen,dan zouden ze nog kunnen verschieten want de Vlamingen en ook alle Belgen zullen slimmer reageren dan 2 partijen die het land willen vernietigen door hun dwaze overtuigingen.Zijn geen volspartijen zoals we nodig hebben
  • Dirk Jansen

    4 jaar geleden
    Een groot verschil , paars 1 toen waren ze de winnaars daar kon ik mee leven .maar paars 2 zijn nu de grote verliezers en met verliezers een regering vormen daar kan ik totaal geen begrip opbrengen. België in de plaats van de ideale wereld zijn wij hier in de omgekeerde wereld terecht gekomen .