Hans Vanaken krijgt de motor vooralsnog niet aan de praat dit seizoen.
Volledig scherm
Hans Vanaken krijgt de motor vooralsnog niet aan de praat dit seizoen. © Photo News

De exponent van de malaise bij Club: Gouden Schoen Vanaken is de weg helemaal kwijt

Club BruggeVorig seizoen had-ie er rond deze tijd al drie binnen gelegd. Hans Vanaken (27), nu al vier matchen een schim van zichzelf bij een zwalpend Club Brugge.

43 reacties

  • Freddy Van der Haegen

    4 jaar geleden
    Vorig jaar werd Hans opgehemeld en als beste speler gekozen door zijn concurrenten . Nu dat alles wat tegen zit , wordt hij met de grond gelijk gemaakt. Ik denk dat er hier veel criticasters zijn , die helemaal niets van voetbal kennen. Wees gerust, Hans komt wel terug , er zijn daar andere spelers die de kern niet verdienen
  • Lander Vanderroost

    4 jaar geleden
    Enkele weken op de bank laten plaatsnemen, dan komt de inzet en honger wel terug. Het probleem is dat hij te zeker is van zijn plaats in het elftal. Onbewust gaat dan de motivatie om zich telkens terug 200% te geven en de vechtlust achteruit.
  • Louis Meeus

    4 jaar geleden
    Vormer denkt dat hij een hele man is, Vanaken is veel te traag En Clement weet het niet meer. Dat wordt nog lachen geblazen als ze Europa in gaan.
  • Leon Mertens

    4 jaar geleden
    Tweede helft vorig seizoen al minder,nu draait er niets bij Brugge ,een invaller schoot driemaal op doel stel die op van bij de start aub ,dit jaar zal moeilijk worden dat weet Clement nu al!!!
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Vorig seizoen zat alles mee, toch zeker de 1ste seizoenshelft. Nu is heel de ploeg uit vorm en dan slaat alles tegen. Brugge mist zeker zijn 12de man, dat was eigenlijk altijd hun geheime kracht, die energie ontberen ze nu.