Brantano-klanten staat in de rij in Gentbrugge.
Volledig scherm
Brantano-klanten staat in de rij in Gentbrugge. © Wannes Nimmegeers

Opnieuw uren in de rij voor uitverkoop Brantano: “Winkel in Ternat sluit na protest personeel tegen hectische toestanden”

Vandaag zijn er toch weer 49 Brantano-winkels geopend ondanks de complete chaos dit weekend. Dat meldt het veilinghuis dat de uitverkoop bij de schoenenketen organiseert. Onder meer in Mechelen, Gentbrugge, Oostkamp en Brugge staan er alweer lange wachtrijen. In het Brantano-filiaal in Ternat heeft de plaatselijke directie besloten om de winkel te sluiten na protest van het eigen personeel tegen de hectische toestanden als gevolg van de massa opgedaagde shoppers.  

70 reacties

  • peter destoop

    4 jaar geleden
    en de curator vond het gisteren op het nieuws allemaal prima geregeld. Hoe arrogant kan je zijn.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Alle respect voor het personeel. Deze ganse hysterie rond de uitverkoop doet me denken aan de situatie in het voormalige Tsjecho-slovakije waar mensen urenlang (maar gedisciplineerd en geduldig) stonden aan te schuiven als er een of andere lading aangeboden werd. Het grote verschil is dat ze aanschoven uit pure noodzaak.
  • Kathleen Vansteenlandt

    4 jaar geleden
    Hey lieve mensen. Ik weet niet of jullie het weten maar het is nu solden maand. Overal in België. Brantano geeft korting tot 75 procent? Wel surprise, surprise. Bij ons (kust) in de winkelstraten overal, werkelijk overal, Superdry, Maury, Pilini, (merkschoen zaken) en alle andere boetieks en confectie geven solden tot 75 procent. Wat moet u daar feitelijk uren in de rij gaan staan leuteren. Voor een Brantano schoen dan nog, als er nog zijn naar uw goesting tegen dat u aan de beurt bent.
  • Patrick Peeters

    4 jaar geleden
    Sluiten al die winkels en enkel online verkopen. Wat een toestanden!
  • Danny Clabots

    4 jaar geleden
    Besparen ? Gewoon een massa kopen die je niet nodig hebt, gewoon omdat het goedkoop is, dan bespaar je niet. Idioot gedrag.