Evenepoel verlaat het ziekenhuis AZ Herentals.
Volledig scherm
Evenepoel verlaat het ziekenhuis AZ Herentals. © PhotoNews/Gianni Barbieux

Remco Evenepoel, in rolstoel voortgeduwd door mama, heeft ziekenhuis verlaten: “Ik trek me op aan het feit dat ik nog leef”

WielrennenHome sweet home. Na een week heeft Remco Evenepoel (20) het AZ van Herentals mogen verlaten (zie video en foto’s). Onze landgenoot brak in de Ronde van Lombardije zijn bekken en zijn schaambeen, maar zette ondertussen al de eerste stappen. “Het wordt een lange, harde revalidatie. We gokken op een halfjaar vooraleer ik weer top kan zijn.” 

28 reacties

  • luc boeckx

    4 jaar geleden
    Overal worden die foto's van Remco in rolstoel de wereld in gestuurd, gelukkig moet hij die rolstoel niet altijd gebruiken zoals zoveel anderen.... Wij wensen hem veel beterschap!
  • luc lannoo

    4 jaar geleden
    lannoo luc Remco ik wens u een goed herstel toe alles komt goed u bent een supertalent en een groot kampioen wij kijken al uit naar volgend jaar u zal er nog veel winnen.
  • Mieke Hendrickx

    4 jaar geleden
    Dat je nog alles zelf kan vertellen, is een wonder. Een geschenk dat geen enkele overwinning kan evenaren. En al bij al, het is geen gewoon jaar. Volgend jaar weg Corona en back Remco !
  • de bruyn johnny

    4 jaar geleden
    Fijn om weer thuis te zijn, je zal verwend worden door de mama. Wij wensen je een heel spoedig herstel, maar doe het rustig aan, je hebt een goeie begeleiding.
  • Everts Guy

    4 jaar geleden
    @Guido De Deken: Niet iedere bekkenbreuk is hetzelfde en inderdaad de geneeskunde gaat vooruit.