REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Omzetherstel bij bedrijven verloopt traag: kunstsector zwaarst getroffen met omzetdaling van 81 procent

Belgische bedrijven voelen de impact van de coronacrisis minder in hun omzet, maar het herstel verloopt traag. Dat zegt de Economic Risk Management Group (ERMG) op basis van een nieuwe enquête.

4 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    John Waldack ,dat is jullie probleem ,willen werken in een andere branche want dan zou je geconfronteerd worden wat werken wel is en economie,die economie is wel eerste wat verdwijnt zoals nu met corona.Christian Deckers klopt de nagel op de kop.
  • John Waldack

    4 jaar geleden
    Steven De Vos, met de kunst en entertainmentsector zijn we verantwoordelijk voor 120.000 jobs in Belgie en 5% van het BNP... En denk je echt dat velen zoals ik die hoogopgeleid zijn in onze specifieke branches zomaar ergens anders terecht kunnen? de eerste vraag is vaak als je volgend jaar terug kunt touren dan verlaat je ons?
  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Ja jongens, als je de gesubsidieerde "economie" gaat beschouwen als échte economie... 600.000 mensen zonder werk, géén probleem: geef 300.000 een steekschop om kuilen te graven, geef de andere 300.000 een troefel om die kuilen terug dicht te gooien én geef ze alle 600.000 een mooi loon. Top-economie (geen enkele werkloze!) dus na een jaar 2.500.000 steekschuppen en evenveel troefels! Belgie synoniem voor idiotie.
  • steven de vos

    4 jaar geleden
    Kunst, amusement en recreatie hebben toch niets met economie te maken. Indien geen werk : er zijn genoeg openstaande betrrekkingen : huishoudhulp, poetsen, afvalophaling enz