Links: Herman Brusselmans. Rechts: Shirma Rouse.
Volledig scherm
Links: Herman Brusselmans. Rechts: Shirma Rouse. © Belga

“Ze is zo dik dat ze bij een sprong in de Noordzee drie landen onder water zet”: Nederlands tijdschrift stopt met controversiële columns van Brusselmans

ShowbizzHet Nederlandse weekblad Nieuwe Revu stopt de samenwerking met Herman Brusselmans (62). Twee recente columns, waarin hij zangeres Shirma Rouse (40) en prinses Amalia (16) afrekende op hun gewicht, kregen onlangs heel wat kritiek. “Maar mijn ontslag heeft met die hetze niets te maken. Dit was al weken eerder beslist”, vertelt de auteur. 

86 reacties

  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Hij is zalig tot hij met U begint, en daarna pikken andere mensen daarop in en we zijn vertrokken. Zal het dan nog zo zalig zijn ? Ik denk van niet. Nogmaals, dit heeft absoluut niets met komisch zijn of kunst te maken. Het heeft wel met boertig gedrag te maken, zonder daarmee de boer te bedoelen.
  • Sam Boerkens

    4 jaar geleden
    Herman Brusselmans is niet meer van deze tijd. Geen kunst om mensen uit te lachen die zich niet kunnen verweren. Hij pikt altijd de gemakkelijke doelwitten.
  • Lawrence Van Damme

    4 jaar geleden
    Herman Brusselmans blijft zalig. Als ik hem ooit tegen het lijf loop roep ik iets als "Hé dat is die lelijke vent van de slimste mens die af en toe ook boeken schrijft". Ben zeker dat hij ermee zou kunnen lachen.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Die Herman toch, een zalige auteur!
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Niet serieus opnemen ? En de mensen over wie het gaat die tellen niet ? Zeer eigenaardig ! Hoeveel jonge mensen zijn uit het leven gestapt omdat ze de kritiek wel serieus namen ? Daar al aan gedacht ?