AFP
Volledig scherm
© AFP

Internationale pers ontploft na de fax van Messi naar het Barça-bestuur: “Totale oorlog!”

BarcelonaDe internationale pers ontploft nadat bekend raakte dat Messi weg wil bij Barça. De fax die de Argentijnse superster heeft verstuurd, zorgt voor paniek binnen het bestuur van Barcelona. Een overzicht van hoe het nieuws bij de internationale pers, zowel gedrukt als online, onthaald wordt. 

5 reacties

  • Johan Conix

    4 jaar geleden
    Voor de goede orde. Messi verstuurde geen fax maar een burofax. Een burofax is in Spanje gelijkaardig aan een aangetekende zending in België. Alleen wordt in Spanje ook meteen de inhoud mee vastgelegd. Meestal gebeurt de communicatie volledig electronisch en is 100% erkend door rechtbanken. Een fax apparaat is hier waarschijnlijk niet bij te pas gekomen, maar het kan.
  • jos meurrens

    4 jaar geleden
    Het probleem bij Barca is niet van gisteren.De verstandhouding tussen spelers en de directie was al lang vertroebeld en dat woog op de ploeg, DE oorzaak van de 2-8. Koeman is niet de trainer die de spelers wilden. Dan zwiert Koeman Suarez en Vidal buiten, de 2 vriendjes van Messi.Ex-president Laporte is duidelijk. Bartomeu en zijn gevolg moet buiten, zij zijn de oorzaak van alles. Als Laporte terugkomt blijft Messi, zoveel is wel zeker.Het stond al lang in de sterren geschreven.
  • leo hoes

    4 jaar geleden
    Grote voetballer, verder geen aandacht aan besteden. Er zijn andere dingen gaande in Spanje en de rest van de wereld.
  • ronald de weze

    4 jaar geleden
    Zou een goed koppel vormen met Kdb bij man city 2 van de beste spelers
  • Jamal Bel

    4 jaar geleden
    Respect, wat verandering kan een mens goed doen jongen.Kiest er maar ene uit nu hopelijk juventus...