Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AP

Gebrek aan zomerrust weegt op onze gezondheid: 7 op de 10 Belgen bleven thuis

Als gevolg van de coronapandemie en de bijbehorende maatregelen hebben velen van ons dit jaar amper zomerrust gekend. En dat weegt op zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Dat blijkt uit een bevraging van 1.000 Belgen door iVox. Twee op de drie ondervonden een zware impact op hun zomer- en reisplannen. Eén op de vijf heeft zelfs geen verlof genomen.

29 reacties

  • Patrick Bourgeois

    4 jaar geleden
    Misschien dat de mensen hun thuis eens wat meer moeten koesteren. Of je nu in het buitenland in de zon zit of je zit thuis in je tuin op je luie kont wat is het verschil. Mensen denken zo kortzichtig absurd gewoon. Maakt niet uit wat er op me afkomt ik pas mij altijd zo snel mogelijk aan en daar ligt het probleem bij de meeste. Op een job zou men dat klasseren als verworven rechten moet men behouden en dat is nu net waar het grote probleem ligt
  • marleen verkest

    4 jaar geleden
    Wat met een mens zoals ik ,ik ga niet graag op reis en als je dat zegt kijken de meeste naar u van welke planeet komt die ik zit graag thuis in de vakantie gezellig met mijn poezen top vakantie
  • Wivina Renier

    4 jaar geleden
    @ An De Clercq mooi gezegd en is de complete waarheid. Het allerergste is die constante negatieve informatie van de media en dit op alle gebied, gezondheid, politiek enz dat komt er dan nog bovenop.
  • Calimera Smith

    4 jaar geleden
    Hoe kun je nu genieten met een masker op je snoet?
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Klagen is gemakkelijker dan voor alternatieven zorgen. Zorg dat ge het thuis gewoon gezellig en huiselijk hebt en geniet van de kleine dingen. Van in de fille te staan en tussen de menigte te lopen wordt ge ook niet gezonder :-)