De bespottende columns van Herman Brusselmans over onder andere de Nederlandse soulzangeres Shirma Rouse vielen slecht bij onze noorderburen.
Volledig scherm
De bespottende columns van Herman Brusselmans over onder andere de Nederlandse soulzangeres Shirma Rouse vielen slecht bij onze noorderburen. © Belga

Nieuwe Revu: "Brusselmans niet ontslagen vanwege column, het was tijd voor een opfrisbeurt”

Het Nederlandse weekblad ‘Nieuwe Revu’ had met de column van Herman Brusselmans nooit de intentie om mensen te kwetsen. Het tijdschrift en de schrijver wilden juist “een beetje licht en lucht brengen in een wereld waarin iedereen zo druk is met constant heel erg boos zijn”, stelt hoofdredacteur Danny Koks woensdag.

4 reacties

  • Leon Mertens

    4 jaar geleden
    We kennen hem heb een boek van hem gelezen ,die denkt en zegt vanalles precies of iedereen vuilnis is...schandalig en dat verkoopt !!!
  • Rudy de clerck

    4 jaar geleden
    Laat hem toch doen aub. Plezant toch
  • Mi Janssens

    4 jaar geleden
    Brusselmans is toch een karikatuur van zichzelf geworden en is echt aan vervanging toe. Ooit was hij leuk, en inventief...nu nog een schim van zichzelf. Hij ziet het juist zelf niet.
  • Hubert Vanmechelen

    4 jaar geleden
    Als, en ik zeg als BM over de schreef zou gaan dan had die al een resem processen aan zijn broek. Niet dus ! Satire begrijp ik, de belediging als stijlvorm, onverdraagzaamheid niet.