Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nizzolo kroont zich tot Europees kampioen na machtige sprint

WielrennenGiacomo Nizzolo heeft zich in het Franse Plouay tot Europees kampioen wielrennen gekroond. De Italiaan klopte Arnaud Démare en Pascal Ackermann in de sprint. Nizzolo - die afgelopen zondag ook al Italiaans kampioen werd - volgt op de erelijst landgenoot Elia Viviani op. Jasper Stuyven was de beste Belg op een vijfde plaats.

17 reacties

  • Jozef Van den Donder

    4 jaar geleden
    De beste heeft gewonnen en de rest is pietpraat
  • Danny Damiaens

    4 jaar geleden
    Het zal niks zijn dit jaar,VDP kan gewoon niet sneller.Wout is veel sneller!
  • jans van Oosten

    4 jaar geleden
    Iedereen op het wiel van vdp en niemand wil meewerken. Na 5x proberen en dan nog gehinderd 4e worden en koel blijven na de koers: chapeau. Duidelijk de snelste maar niet de beste sprint gereden. Kan gebeuren, is weer een leermoment.
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    ze durfde niet rijden Peter , ze bibberen als VDP recht op de pedalen gaat staan , enkel Trentin wou meewerken om een ontsnapping op poten te zetten maar die mocht niet van het italiaanse team want de italianen reden het gaatje direct dicht. Zwaar gegokt van italie met een goede afloop , proficiat
  • Stefaan Jans

    4 jaar geleden
    Het verschil tussen de Italianen, Nederlanders, Belgen en Fransen is dat de Italianen echt teamwerk hebben laten zien. Sprint werd perfect voorbereid voor de man in grote doen, Nizzolo. Werd ook al Italiaans kampioen en deed mee voor de hoofdprijzen in Milaan - San Remo.