thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© thinkstock

Een boos en futloos kind als de tablet uit moet, is dat te voorkomen?

Kinderen zijn er dol op: gamen of filmpjes kijken op de tablet. Maar wat als de tijd op het beeldscherm voorbij is?

4 reacties

  • David Van De Velde

    4 jaar geleden
    Ik gebruikt family link. Een prima app die mij toelaat te bepalen hoe lang mijn kinderen mogen gebruiken. Mijn dochter weet ook ze krijg twee keer een uur en dan ga het automatisch af,vroeger was inderdaad discussie nu zegt ze astublieft papa mijn tijd is op,dank u wel. Bij de nieuwe televisie toestel kan je dat ook. Even ter duidelijkheid we gaan elke dag buiten met de fiets of wandelen naar de speelplein of de bos en we spelen ook samen met gezelschap spelen.
  • Raymond Van Dooren

    4 jaar geleden
    Eenstemmig beginnen met de kids geen tablet of. Gsm vol met games en filmpjes voor te zetten of in de handen te duwen als ze een drinkbeker met 2 oortjes zelf kunnen vast houden. De hele ontwikkeling van eigen fantasie om te spelen wordt daarmee inzeep geholpen met als gevolg... kids die onhandelbaar worden als ze geen scherm meer hebben en alleen op zichzelf gericht zijn. Ouders die zo hun kinderen “stil en zoet houden” kweken toekomstige egoïstische wezens.
  • marie-claire de bosscher

    4 jaar geleden
    geen tablet, hou je bezig met je kind en voedt het op.
  • Bart Lauwers

    4 jaar geleden
    Opvoeding is de oplossing , maar helaas ontbreekt dat bij velen : kijk de paniek bij vele ouders toen ze opeens 24/24h met hun kinderen moesten samenleven. En het ergste is : voor alles heb je een getuigschrift , bewijs van goed gedrag en/of diploma nodig behalve om over het leven van een pasgeboren mens te beslissen ...