Albert van Monaco en prins Ernst August.
Volledig scherm
PREMIUM
Albert van Monaco en prins Ernst August. © AP


Braziliaans meisje eist DNA-test van Albert, prins Ernst August raakt slaags met de politie: schandaalprinsen van Monaco liggen weer onder vuur

RoyaltyHeeft prins Albert II van Monaco (62) nog een buitenechtelijk kind? De rechtbank van Milaan moet zich althans buigen over de eis om een DNA-test van een jonge Braziliaanse vrouw die dat beweert. Intussen loopt er ook een onderzoek naar schoonbroer Ernst August (66), nadat hij slaags was geraakt met de politie en even in de psychiatrie werd opgenomen.

0 reacties

  1. KIJK. Te veel tompouce gegeten? Overvol bootje met koningsfans zinkt op Herengracht in Amsterdam
    royalty

    KIJK. Te veel tompouce gegeten? Overvol bootje met konings­fans zinkt op Heren­gracht in Amsterdam

    Voor een twintigtal fans van Koningsdag is het feest geëindigd met een nat pak. Op de Herengracht in Amsterdam is zaterdag rond 14 uur een overvol bootje gezonken. Op videobeelden is te zien hoe de feestvierders nog proberen om op de kade te springen, maar voor de meesten is dat niet gelukt zonder eerst in het water te belanden. Bij de hulpdiensten kwam wel een melding ‘persoon te water’ binnen, maar er werden geen ambulances of brandweerwagens opgeroepen.
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.