.
Volledig scherm
. © Photo News

Patrick De Koster blijft op verdenking van valsheid in geschrifte in de cel, ook transfer Dimata onderzocht

VoetbalSpelersmakelaar Patrick De Koster is gisteren overgebracht naar de gevangenis. Hij blijft voorlopig in de cel. De Koster wordt verdacht van valsheid in geschrifte, het gebruik van valse stukken en witwaspraktijken. Het gerecht viseert ook zijn vroegere partner Didier Frenay. Ook de transfer van Nany Dimata wordt onderzocht.

25 reacties

  • Toni van belle

    4 jaar geleden
    Lol hij moet in cel blijven!? Terwijl echte criminelen die mensen bedreigen en vrouwen mishandelen al na 2 dagen mogen beschikken. Beter moorden en verkrachten in België dan fraude plegen
  • NOEL CLAES

    4 jaar geleden
    geld maakt alles stuk. Die verkoopprijzen. Hun lonen, ik weet dat ze na hun carrière in principe niet veel meer aan sport zullen en of kunnen doen, dat ze genoeg moeten ontvangen om te kunnen verder leven, maar kom zeg met een weekloon van 250 000 euro's. Kun dan niet overleven ?
  • Marie Rose Van der Haeghen

    4 jaar geleden
    Voetbal is geen sport meer , alles draait om geld .
  • MARC POELMAN

    4 jaar geleden
    De bedragen die momenteel rondcirkelen in het betaalde voetbal doen een gewone mens, die elke dag moeite moet doen om rond te komen, echt walgen. En dan betalen ze ook nog eens amper belastingen, RSZ, etc... Dat ze meer verdienen dan Jan modaal, oké, maar dit loopt echt de spuigaten uit!
  • Gabriël Heirbrandt

    4 jaar geleden
    Als ze Koster pakken op corruptie aangeduid door derden is dat automatisch op de conto van Kevin zijn goeie naam. Groot gelijk dat hij zijn naam clean wil houden en zich distantieert van zijn manager.