Robin Williams en zijn vrouw Susan.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin Williams en zijn vrouw Susan. © Vertical Entertainment

Vrouw van Robin Williams schetst laatste tragische dagen: “Toen de deur van zijn kantoor ‘s ochtends op slot zat, wist ik dat ik hem kwijt was”

ShowbizzHollywoodlegende Robin Williams zat vast op “een achtbaan van hoop en radeloosheid” tijdens zijn laatste donkere dagen. Dat getuigt zijn vrouw, Susan Schneider (56), in de aangrijpende documentaire ‘Robin’s Wish’, die op 1 september verschijnt. Hoewel het intussen al zes jaar geleden is dat de komiek zichzelf het leven ontnam, bleven veel details over de ware toedracht van zijn toestand onbekend. “We vochten tegen een dodelijke en ongeneeslijke ziekte, zonder het zelf te weten”, zegt Susan. “Robin was één van de ergste gevallen die de dokters ooit hadden gezien. Maar zijn hart bleef sterk.” Een reconstructie van zijn laatste momenten.

10 reacties

  • Carlos Vantieghem

    4 jaar geleden
    Schitterende acteur. Respect !
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Hij liet ons prachtige films na en zo 'Pacht' hij blijvend het leven van vele mensen met een lach en een traan.
  • Bernard Dieryck

    4 jaar geleden
    Veel respect voor die man RIP
  • MARC POELMAN

    4 jaar geleden
    Een groot acteur en een groot mens. Hij kon zowel komische als ernstige rollen aan. Heel jammer...
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Robin Williams had een enorm hart voor anderen en was een overweldigende persoonlijkheid op het podium. Ik zal hem altijd herinneren uit Dead Poets Society, What Dreams May Come, Aladdin (Genie). Tragisch dat hij met dergelijke ziekte te maken kreeg. Rust in vrede.