Jolien uit 'Blind Getrouwd'
Volledig scherm
Jolien uit 'Blind Getrouwd' © VTM

Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ kiest voor hoorapparaat

ShowbizzJolien Baeten (30) uit ‘Blind Getrouwd’ heeft al sinds haar geboorte problemen met haar gehoor. Om dat gehoorverlies op te vangen, gebruikt ze nu een hoorapparaat. Dat schrijft Showbizzsite. 

2 reacties

  • Sanne Beirnaert

    4 jaar geleden
    Jolien,ik heb net hetzelfde meegemaakt ,hoorapparaat aan de kant en zo verder doen maar uit ervaring weet ik dat twee hoorapparaten wel werkt en je een betere balans krijgt en je na 1 week niet meer zonder wil .Als je dan nog een beetje gehoortraining doet op de klinkers en enkele moeilijke medeklinkers via logopedie dan krijg je terug een normaal leven waar bijna alles verstaanbaar is.
  • Joris De Crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom Doen heb er ook na mijn NAH, supper tevreeden van, maar laat U goed informern. Er zijn tegenwoordig zeer goede toestellen op de markt zelfs uw smart foon opnemen langs deze aparaaten is mogelijk ens voort.
  1. KIJK. Onverwachte wending in ‘Boer zkt vrouw’: stappen meisjes bij boer Thomas zelf op?
    Play
    TV

    KIJK. Onverwach­te wending in ‘Boer zkt vrouw’: stappen meisjes bij boer Thomas zelf op?

    Dina Tersago beloofde bij aanvang van dit ‘Boer zkt vrouw’-seizoen enkele onverwachte wendingen, en zondag is het zover. Vlak voor het keuzemoment waarbij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) één van de vier dames naar huis moet sturen, krijgt hij het gevoel dat niet alle vrouwen nog voor hem willen gaan. Dina Tersago komt ter plekke en legt Silke, Chloë, Amber en Fien op de rooster. Is er iemand die zelf de handdoek in de ring wil gooien?
  2. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.