Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hernan Losada, de coach die wil slagen bij Beerschot en een zwak heeft voor Marcelo Bielsa: “Soms wil hij het té perfect”

BeerschotHernan Losada (38) heeft zijn entree als coach in 1A niet gemist: zijn aanpak krijgt lof. Na een boegbeeld als speler bij Beerschot wil Losada – intussen al meer Belg dan Argentijn – als fris trainersgezicht in 1A slagen bij zijn geliefde club en stad. Getuigenissen over een gedreven persoonlijkheid. 

4 reacties

  • pierre de smet

    4 jaar geleden
    Deze meneer heeft toch de moeite gedaan om Nederlands te leren . Er zijn er hier die al vele jaren trainer zijn en nog geen woord Nederlands kennen.
  • Herman Valaert

    4 jaar geleden
    Losada : vandaag de held , morgen de zondebok .
  • julien de kock

    4 jaar geleden
    Het is een goede trainer en voetballer. . Hopelijk word hij volgend jaar niet weg gesnoept door een andere ploeg.nog eens super bedankt voor uw inzet voor beerschot.jij maakt van beerschot terug een topper in eerste klasse na een moeilijke periode van hopeloze bestuursleden. Top....
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Beerschot behoort tot de betere ploegen uit 1A en staat weer voor een interessante wedstrijd. Na de thuiswedstrijd tegen Genk zullen we echt weten hoe sterk ze zijn.