AFP
Volledig scherm
© AFP

“Vader Messi laat aan PSG weten dat zijn zoon voor Manchester City kiest”

Buitenlands VoetbalLionel Messi lijkt steeds meer op weg naar Manchester City. Volgens het Argentijnse Olé heeft de sportief directeur van PSG Leonardo gebeld met Messi’s vader om zijn interesse in de Argentijn uit te spreken. Leonardo kreeg echter te horen dat Messi voor Manchester City gekozen heeft.

18 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Waar Messi of C.Ronaldo ook gaan spelen, de stadions zullen overal vol zijn. De meesten wachten op een afgang, en de liefhebbers om te genieten van deze twee grootste spelers ooit. Messi en C.Ronaldo zijn nog altijd beste topscorers en recordbrekers waar ze ook spelen. Stomme praat als hij kan het tempo niet bijhouden, hij loopt tenminste niet als kip zonder kop op het veld, hij weet wanneer hij voor gevaar kan zorgen. Vraag dat maar aan alle topspelers die tegen hem gevoetbald hebben.
  • Kurt Neirinck

    4 jaar geleden
    Kan zeker nog mee en zou top zijn dit samen met de mega voorzetten van kevin
  • RENE KEEGAN

    4 jaar geleden
    ruil messie tegen kevin + pak euro's ? misschien messi nr city en kevin nr liverpool !
  • Joke Kay

    4 jaar geleden
    Messi niet stom. Is 33 nu. Ziet veel piep jong, nieuw, heet talent in aankomst. Hij is echter aan de decline. Kan dit tempo niet meer aan. Dus beter weg voordat hij totaal weggeblazen wordt. MC is ideaal want KdB zal hem beschermen op het veld.
  • James Schauwvlieghe

    4 jaar geleden
    T meest voor de handliggende : Messi naar Man City en KDB voor verdubbeling van loon naar Barça.