Jean-Claude Van Damme toont z'n beste danskunsten in de clip van het nummer 'Ultrarêve' van de Franse groep AaRON.
Volledig scherm
Jean-Claude Van Damme toont z'n beste danskunsten in de clip van het nummer 'Ultrarêve' van de Franse groep AaRON. © YouTube

Zo zag je Jean-Claude Van Damme nog nooit: acteur toont beste dansmoves in video van Franse band

CelebritiesJean-Claude Van Damme (59) is niet alleen een actieheld, ook op de dansvloer kan hij z'n mannetje staan. Dat toont hij in de videoclip bij het nummer ‘Ultrarêve’ van de Franse groep AaRON. “Hij heeft ons zelf gemaild om samen te werken”, vertellen de leden aan RTL Info.

5 reacties

  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Ach het draait gewoon om plezier hebben in je leven , al de rest wat mensen vinden of hun mening heeft geen enkel belang . Ik vindt het een geweldige man persoon en hij heeft toch maar een mooie carriere bij elkaar getrapt en zijn Droom waar gemaakt ! Proficiat Jean Claude op je 59ste nog zo'n body en lenig en vooral doen wat je wil !!
  • Hendrik Weckseler

    4 jaar geleden
    Ach je ziet aan alles dat hij zich geamuseerd heeft echt dansen kan je het niet noemen maar het is toch plezant om bezig te zien je moet er eens mee lachen en als hij dat voor elkaar krijgt in deze tijden mensen eens doen lachen waarom dan ook niet
  • Maarten anthonis

    4 jaar geleden
    Zie hem altijd wel graag bezig, als acteur stelt hij niet zo veel voor , maar hij komt altijd grappig over , en dat maakt nogal veel goed. En af en toe komt er een rol voorbij waarin hij wel echt goed is. Verder is het een martial arts icoon dat met zijn karate toch wel stevig uit de hoek kan komen.
  • mike dobbels

    4 jaar geleden
    wat ben ik fan van deze man...
  • Anne Kastelijns

    4 jaar geleden
    Wat een gedacht van zichzelf, trekt op niets.