Sp.a-voorzitter Conner Rousseau.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau. © VTM NIEUWS

Rousseau haalt uit naar Lachaert: "Hij roept op tot discretie, maar lapt die zelf aan zijn laars”

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau haalt uit naar Egbert Lachaert (Open Vld). “Er zijn heel wat mensen die het opmerkelijk vinden dat een koninklijk opdrachthouder die zelf oproept tot discretie, zelf als eerste die discretie aan zijn laars lapt”, zegt Rousseau in VTM NIEUWS.

24 reacties

  • Harry Vermeulen

    4 jaar geleden
    Nu al als een echte spa ruzie maken. Zo kennen we ze. Graag me af hoe spa kinderen opgevoed worden. Ik zou me schamen als ouder om dergelijk product op de wereld gezet te hebben.
  • gina duribreux

    4 jaar geleden
    jullie weten toch dat dit de partijen van zakkevullers en lijkepikkers is alles om NV Belgie verder leegmelken is hun motto
  • geert Verschelde

    4 jaar geleden
    Zelfs al kunnen ze een meerderheid samen "skarten" dan nog zal die meerderheid geen bindend geheel vormen om te regeren. Ze zitten trouwens allemaal (vooral langs Vlaamse kant) met een enorm groot ei in hun broek voor nieuwe verkiezingen. En je weet dat als je met een ei in je broek zit je nooit op je gemak kunt zitten.
  • Werner Van der Kelen

    4 jaar geleden
    Ik denk dat ze eerst het wereldrecord regeringsvorming scherper gaan stellen om dan vast te stellen dat de enigste democratische uitweg nieuwe verkiezingen zullen zijn
  • Danny Callaert

    4 jaar geleden
    Hij ziet dat zijn partij in een flow zit en hoopt op nieuwe verkiezingen. De realiteit bij het ontwaken zal hard zijn.